Stone Smoked Porter

9 05 2009

Øl fra Stone Brewing Co er ikke lette å få tak i i Europa. De er litt som Dogfish Head, de har sin fulle hyre med å dekke sitt eget hjemmemarked. Denne fikk jeg kjøpt på Utobeer i London. SEn nesten helt sort porter med et kremaktig offwhite skum. Her er det puttet mye aroma og smak inn i en øl på 5.9%! Fyldig smak med smaksnyanser som inkluderer kaffe, kakao, sjokolade, eksotiske kryddere og en lett røksmak på slutten. Akkurat slik en god porter skal være. Nok av smak og sanseopplevelser til at man hverken trenger kaffe eller cognac til.!

Greg Koch, Stone Brewing Co: A rich, dark and delicious porter with chocolate and coffee overtones accented by a subtle smokiness from just the right amount of peat smoked malt. Unlike a rauchbier, the «smoke» in Stone Smoked Porter is an ELEMENT of the character rather than being THE character.

ABV: 5.9

Style Porter

Brewery Stone Brewing Company

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: