Paulaner Salvator

15 07 2008

Det er dette som er den originale Paulaner-ølen, og ikke den lyse hveteølen som er mye mer kjent og utbredt over hele verden. Paulanermunkene serverte Salvator som en erstatning for fast føde. Deres mest kjente brygger var Broder Barnabas. Han var bryggerisjef på Paulaners klosterbryggeri fra 1773. Dagens oppskrift på Salvator er tilnærmet lik det den var på Barnabas’ tid. For å beskytte den originale oppskriften, ble denne patentert i 1896. Nydelig smak. Toffee og mild maltsmak. Hint av mandler og sjokolade. Fin, bitter ettersmak.

ABV: 7.9%
Style: Doppelbock

Brewery Paulaner Brauerei

Region Germany


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: