Young’s London Gold

20 03 2008

Drukket på pub i London. Servert fra cask. Lett karbonert og med en lett grapefruktsmak. En helt grei Blond. Ikke den helt store smaken, men lettdrikkelig og med en beskjeden humlesmak. Lett sitrussmak med en gressaktig overtone.

Bryggeriet sier: First available as Kew Gold, this is more often seen as London Gold.
Inspired by hops grown at the Royal Botanical Gardens, Kew. Kew Gold is light, golden and full-flavoured with a refreshing bite. It is perfect with grilled marinated chicken or pasta. Kew Gold is a 100% malt brew with English Lager malt with Styrian hops. It is an unpasteurised, living beer, matured in the bottle for a fuller, more complex, multi-dimensional, fresher taste. With no artificial carbonation, the only fizz is the natural effervescence created by fermentation. Available in 500ml bottle all year round and as a limited edition cask ale for Summer 2009.


ABV: 4

Style: Blond

Brewery Wells & Young’s Brewing Company

Region England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: