En liten oppdatering fra Kjempetorsken…

13 08 2013

Hei igjen!

sigartorsk

Joda, jeg har sagt at jeg har sluttet å blogge, men jeg følte allikevel for å komme med en liten oppdatering. Jeg trodde jeg hadde 2-300 ølanmeldelser liggende som ikke var publisert på bloggen, men en rask opptelling viser at det kun er 63 øl jeg ikke har lagt ut på bloggen.

Til nye lesere: jeg begynner i ny jobb som Markedsansvarlig på Nøgne Ø den 1.oktober i år. Av den grunn har jeg ikke oppdatert bloggen siden slutten av juni. Burde jeg likevel ta en real sjau og legge inn disse 63 ølanmeldelsene før jeg legger inn årene for godt?

Jeg lar dette være opp til dere:


Handlinger

Informasjon

4 responses

13 08 2013
jo-helge

Ja du må levere frå deg alt du har før du slutter. Slik er det berre

13 08 2013
braasj

Det er ikke bare-bare å legge inn årene bråsj!

18 08 2013
Brd Ansteinsson

Seff Tom, hiv dem ut!!!

Skal forresten hilse tilbake fra Evan

Date: Tue, 13 Aug 2013 20:01:42 +0000 To: ansteinsson@hotmail.com

25 08 2013
Kjempetorsken

Takk, takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: