Nøgne Ø Roasted Pepper

27 11 2012

Øl med ristet, sort pepper er ikke helt vanlig, og det høres kanskje merkelig ut at man kan ha pepper i øl. Joda, det er en uvanlig ingrediens, men så er ikke Nøgne Ø kjent for å lage kjedelige og «normale» øl heller!

En litt grumsete, lysebrun farge med et fyldig og offwhite skum. Ølet smaker som en blanding av en litt anonym belgisk øl og en engelsk bitter, helt til du plutselig kjenner peppersmaken. Ikke som en skarp og ubehagelig smak, men som et fint krydder i ølet, rett og slett. Fruktig i smaken uten at det tipper over i noen retning. En herlig liten pepperbombe som renser opp luftveiene!

ABV: 6

Style: Belgian Ale

Brewery: Nøgne Ø

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: