Ölvisholt Fósturlandsins Freyja

19 11 2012

Islandsk uke på kjempetorsken.com! Kjempetorskens bror har vært på Island og tatt med seg øl til storebror! Takk, Bråsj!

Dette ølet er oppkalt etter Freyja som var den norrønne gudinnen for fruktbarhet. Dette er faktisk det første hveteølet som er brygget på Island. Krydret med koriander og appelsinskall, og sistnevnte ingrediens har muligens gitt ølet den nydelige gull-oransje fargen.

Jeg skal innrømme at hveteøl ikke er blant mine fremste favorittøltyper, selv om jeg er veldig glad i hveteøl til fiskeretter. Dette er imidlertid friskt og godt og med en fløyelsmyk smak. Forholdsvis standard hveteøl, men allikevel godt brygget, og med den lille ekstra humlesmaken som hever smaken. Fin og tørr i ettersmaken.

ABV: 4.5

Style: Wheat beer

Brewery: Ölvisholt Brugghus

Region: Iceland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: