Dogfish Head 60 Minute IPA

1 11 2012

Dogfish Head 60 Minute IPA er flaggskip-ølet i Dogfish Heads sortiment. En lett IPA på 6% med en fantastisk fin fylde og en fantastisk fin humlebitterhet.

Ølet er som nevnt lett i paletten med en utsøkt humleblanding bestående av Warrior-, Amarillo- og en «hemmelig» humlesort som Dogfish Head ikke vil røpe. Ganske lys og gjennomsiktig i glasset. Silkemyk i munnfølelsen. Mye humle og en søtlig bitterhet i smaken. Dette er imidlertid ingen utpreget IPA med masse bitterhet og veldig fremtredende humlesmak. Derimot finnes det mye myk karamell i både smak og ettersmak. Mye mindre humledominert enn forventet, men hvilket fantastisk øl! Dogfish Head har mer enn nok med å supplere hjemmemarkedet med sine øl, men får du tak i en flaske, så ikke nøl. Her har du noe virkelig godt i vente!

ABV: 6

Style: IPA

Brewery: Dogfish Head Brewery

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: