De la Senne Band Of Brothers s01e01

10 09 2012

Belgisk uke på Kjempetorsken.com! Denne uken presenterer jeg 5 litt spesielle øl jeg drakk i Brussel denne sommeren.

Først ut er en øl med et merkelig navn: De la Senne Band of Brothers s01e01 (season 1, episode 1). Noen i ølbransjen er tydeligvis fans av denne Golden Globe-vinnende TV-serien fra 2001! Ølet er et samarbeidsbrygg mellom bryggeriet Brasserie de la Senne og puben Chez Moeder Lambic i Brussel. Jeg drakk den på sistnevnte sted en fin sommerdag. Dette er en deilig blondeaktig belgisk ale med tydelig fylde. Den er både søt og velbalansert og litt oljeaktig i konsistensen. Den karakteristiske belgiske gjæren er tydelig tilstede, og det finnes noter av sitrus, frisk frukt og maltet får frem en smak av ferske brødsmuler. Den er godt humlet med Challenger-, Styrian Goloding- og Admiral-humle

Av utseende er den, som det fremgår av bildet, nydelig.

Tilgjengelig: Chez Moeder Lambic, Brussel

ABV: 4

Style: Belgian Ale

Brewery: Brasserie de la Senne

Region: Belgium


Handlinger

Informasjon

2 responses

13 09 2012
braasj

Må si jeg i det minste deler entusiasmen over serien Band of Brothers. Dette er en kjempebra TV-serie. Jeg har faktisk sett den 3 ganger. Og nå er det en stund siden sist, så det blir vel en 4. gang snart. Serien er vel bare en sesong, så rart at de refererer til season 1.men, vi snakker ikke om filmer her – vi snakker om brødsmuler. Ehh… BRØDSMULER? Har man gått tom for karakteristikker?

13 08 2013
Kjempetorsken

😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: