De Molen Tsarina Esra Imperial Porter

21 08 2012

logdemolenSkal du ha et øl til søtsaker som sjokolade, kaker eller marshmellows kan jeg trygt anbefale dette. Som vanlig er med belgiske og nederlandske stouts og portere er også denne preget av en fin syrlighet som bidrar til et stort mangfold av smaksnyanser. Søtheten og smaksspekteret gir som nevnt assosiasjoner til søte desserter og godteri. En fin dessert i seg selv, spesielt med tanke på den høye alkoholprosenten. Her får du vanilje, bitter sjokolade, søt sjokolade, lakris, kaffe, mørke frukter, litt sitrus og en fyldig og godt karbonert kropp.

Definitivt en dessertøl!

demolentsarina

ABV: 11

Style: Imperial Porter

Brewery: Brouwerij de Molen

Region: The Netherlands

6


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: