Birra Pastaurana Filo Forte

8 08 2012

logbirrapastDet første som slo meg da jeg smakte på dette ølet var at dette må være et fantastisk matøl! Det har en deilig mild smak med karamellaktige toner og en fin floral mykhet. Burde gå svært godt til fiskeretter og lyse kjøttretter, selv med sin relativt høye alkoholprosent. Ølet er fruktig, lett krydret og er fantastisk lettdrikkelig. Alkoholstinget er nemlig svært skjermet av de gode smakene og en perfekt sødme. Et aldeles nydelig øl som heldigvis kommer i stor flaske!

filoforte

ABV: 8

Style: Trippel

Brewery: Birra Pasturana

Region: Italy

5


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: