Åbro Bryggmästarens Oktoberfest

5 08 2012

Jeg kikket litt på øvrige øl jeg har anmeldt fra Åbro bryggeri og fant ut at jeg hadde vært ganske streng med dem. Kun 2ere og 3ere…

Derfor er det hyggelig å kunne gi en 4er til et av deres øl. En krystallklar og gyllen øl med en frodig og flott skumtopp. Denne typen øl går det jo endel av på dusinet, men jeg synes denne skiller seg positivt ut. Den har en søtlig maltsmak. Uventet mye smak og en fin floral ettersmak. Denne kjøper jeg gjerne igjen!

ABV: 5.4

Style: Märzen

Brewery: AB Åbro bryggeri

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: