Hofbräu Oktoberfestbier

4 08 2012

The Munich Beer Festival eller Oktoberfest, som de fleste kjenner den som, er verdens største ølfestival. Den avholdes som navnet sier i München og millioner av deltagere strømmer til byen fra alle verdenshjørner. Til denne festivalen brygger Hofbräuhaus München dette ølet som nytes sammen med tradisjonelle bavariske matretter.

Spesielt spennende er imidlertid ikke dette ølet. Det lukter litt metallisk og smaker ganske søtt. Omtrent som en litt kraftig pils, noe det jo også er. Forholdsvis fyldig med hovedvekt på maltet i smaken med en forholdsvis aonym humlesmak.

ABV: 6.3

Style: Märzen

Brewery: Staatliches Hofbräuhaus München

Region: Germany

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: