Nynäshamn Brännskär Brown Ale

28 07 2012

Nynäshamn Ångbryggeri følger i sporene til flere bryggerier fra Nynäshamn. Tradisjonen går tilbake til begynnelsen av 1900-tallet , men Nynäshamn startet opp først i 1994. Deres første kommersielle øl var Bedarö Bitter (alle ølnavnene har navn etter lokale steder). Bedarö Bitter er i dag deres «flaggskip» og har forårsaket et prisdryssover bryggeriet.

Brannskär er en deilig brown ale med en rødlig farge og et frodig, lyst skum. Den har en skarp smak av malt og humle.  Tross sin lave alkoholprosen (5.3%) har den bemerkelsesverdig mye smak og fylde. Allikevel er den både søt og frisk i munnfølelsen.  En riktig god Brown ale!

ABV: 5.3

Style: Brown Ale

Brewery: Nynäshamn Ångbryggeri

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: