De Molen Heen & Weer

23 07 2012

Heen & Weer betyr fram og tilbake. En øl med et herlig utseende. Lukten er  søt og fruktig med melon, pære og fersken i aromaen i tillegg til det umiskjennelige belgiske gjærpreget (selv om denne jo er nederlandsk). Smaken er også utpreget belgisk, men her finnes noe mer enn i en vanlig abbey tripel. Ølet er kraftig og søtt med litt røkpreg. Helt klart et maltdrevet brygg med beskjeden humlesmak. Forholdsvis komplekst i smaksbildet som byr på fruktigheten fra aromaen i tillegg til det nevnte karamellaktige røkpreget som godt kan minne om en bourbonlagret øl.

 

Tilgjengelig: Vinmonopolet

ABV: 9.5

Style: Abbey Triple

Bryggeri: Brouwerij de Molen

Region: The Netherlands


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: