Odell Cutthroat Porter

26 06 2012

Dette er den typen Porter jeg elsker. En mild og silkemyk Porter med et lite tilsnitt av brent malt. Sort farge i kroppen. Fin smak av sjokolade og kaffe. Tøff design på etiketten! Lettdrikkelig og veldig god. Godt gjort å få så mye smak i en øl på 5%! Jeg ser for meg at denne er veldig god til mat.

Odell sier: Not quite a stout but definitely no lightweight, Cutthroat Porter is smooth and robust. Inspired by the classic London porters, we use dark roasted malts to create a deep rich color and flavor that hint at chocolate and coffee.

ABV: 5

Style: Porter

Brewery: Odell Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: