Indslev Svane Hvede

17 06 2012

Grei farge, selv om den ligger litt mer over på det oransje i forhold til vanlige hveteøl. Skummet faller fort, og det viser seg at denne er nærmest uten karbonering. Det er helt ulikt en hveteøl som gjerne skal ha litt ekstra futt!

Ved smak kjenner man en kraftig gjærsmak som jo er riktig i en hveteøl, men her fikk jeg en litt for kraftig smak av gjæren i forhold til hvetesmaken. Jeg pleier alltid å få med gjæren som ligger i bunnen av ufiltrerte hveteøl ved å rotere den siste desiliteren i flasken og helle i glasset. Dette endrer som oftest smaken på hveteølet til det bedre. Det gir en søtere og mer smakfull hveteøl. Her virket det ikke som om det utgjorde noen særlig forskjell. Ølet har riktignok en fin grunnsmak, men det virker litt kitt kjedelig og blir veldig tamt når det nærmest er uten karbonering

Indslev sier: Svane Hvede is refreshing, fruity, and full of inviting notes of citrus, banana, and cloves. Enjoy it as a thirst quencher for workdays and parties. Put it on the table when you want to make your lunch even better or serve it with light dishes from the Danish summer kitchen. The recipe is from Bayern, where our brewmaster Stefan Peter Stadler was educated as a brewer 30 years ago. Serve the beer directly from the refrigerator. Serve the beer in wheat beer glasses and take your time serving it. Shake the last of the beer before pouring.

 

 

Tilgjengelig: Vinmonopolet

ABV: 5.3

Style: Weizen

Brewery: Indslev Bryggeri

Region: Danmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: