Green’s Blonde Ale

9 06 2012

Både lukter og smaker søtt av blomster og jordbær. Jordbærsmaken er faktisk veldig fremtredende! Tåkete oransjegul farge og kritthvitt skum. Ren i smaken med en lettdrikkelig munnfølelse. Dette er en glutenfri og hvetefri øl.

Etikett: Bottle refermented blonde ale is a blonde coloured, bottle refermented ale. The characeristic taste and aroma is a result of the specially selected de-glutenised barley malt and hop varieties and is brewed to an age old recipe. Serve cool. Gluten free, wheat free.

Tilgjengelig: Vinmonopolet

ABV: 5.8

Style: Belgian Ale

Brewery: De Proefbrouwerij

Region: Belgium


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: