Dugges Gustafs Finger Strong Bitter

5 06 2012

Noe mørk i glasset til å være en Bitter. Lite lukt fra denne. Litt metallisk og litt syrlig aroma. Godt balansert og søt smak. Smaken er både kraftig og fyldig med en god fruktighet. Kjenner vanilje, eple, rosin og karamell. En nokså kremete konsistens som gjør den meget behagelig å drikke. Lite karbonert, slik en god Bitter skal være. Tviler på at denne vil apellere til den jevne øldrikker, men i min gane er den nydelig!

Dugges sier: Konungen pekar tydligt ut var glaset skall stå. Denna ”Strong Bitter” med klassiska mörka karamellmaltsmakerna har både fyllighet och styrka. Gustaf har ett uppfriskande humlebett där Chinook-, Brewers Gold- och Cascadehumle bidrar med smak och inbjudande arom.

Tilgjengelig: Systembolaget

ABV: 5.8

Style: Premium Bitter

Brewery: Dugges Ale- og Porterbryggeri

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: