Port Brewing La Cruda Porter

3 06 2012

I 1996 ble det åpnet en liten bryggeripub i San Diego. Navnet var Cervecerias La Cruda. Ølet de brygget ble raskt anerkjent som noe helt spesielt og samme året vant de to bryggerne på Cervecerias La Cruda, Tomme Arthur og Troy Hojel gull for sin Porter under Great American Beer Festival. I 2011 møttes de to bryggerne igjen for å rekreere den legendariske La Cruda Porter i San Diego, byen som nå er smørøyet for amerikansk mikrobrygg.

Den ser fantastisk ut i glasset. Nesten sort i farge og med et rikt og frodig skum som gir bud om mye humle. Lukten er søt sjokolade, nøtter og en litt metallisk aroma.Smaken er dominert av mild kaffe og sjokolade. En rund og fin porter med fin karbonering. Ganske så søt og litt sukkertøyaktig.

ABV: 6.7

Style: Porter

Brewery: Port Brewing/Lost Abbey

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: