Brooklyn Summer Ale

18 05 2012

Brooklyn Brewery har laget sin Summer Ale med inspirasjon fra de lette «dinner ales»  som ble brygget i England fra 1800-tallet frem til ca 1940. De var forfriskende og fulle av smak uten å være for tunge. En lett kropp med en viss sødme og en fin bitterhet med sitrus- og blomstertoner. Det er også slik Brooklyn Summer Ale fremstår. En herlig honningaktig gullfarge og et beskjedent skumlag. Akkurat dette glasset var skjenket av Brooklyns Brewmaster Garrett Oliver, og da smaker det jo eksttra godt 😉

Ølet har en viss tørrhet som passer perfekt til den forholdsvis runde og fruktige smaken. Her snakker vi om et øl som vil passe perfekt til en rekke lette sommerretter. Ta frem salat, kylling, fisk eller en saftig sandwich så har du det perfekte følge i en Brooklyn Summer Ale!

ABV: 4.5

Style: Blond

Brewery: Brooklyn Brewery

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: