Great Divide Belgian Smoked Porter

15 05 2012
For rundt 200 år siden var Portere langt sterkere i alkoholstyrke enn i dag, gjerne rundt 7%. På de britiske øyer laget noen bryggere en enda sterkere og mer robust versjon som skulle tåle overfarten over Nordsjøen. Denne typen ble kalt Baltic Porter.
Great Divides Smoked Baltic Porter har en tydelig lukt av røk og sjokolade. Smak av kaffe med tydelig røksmak. Behagelig å drikke, og den forandrer karakter markant etterhvert som den varmes opp til romtemperatur i glasset. Røksmaken kler Porteren veldig godt. Den er kraftig og smaksrik, samtidig som den er lettdrikkelig og behagelig.
Great Divide Brewing Co sier: Smoked Baltic Porter is the sultry sister of a storied style. Brewed with traditional German malts and hops, this dark lager gets its special twist from a hefty addition of Bamberg smoked malt. This smoldering, medium-bodied lager is sure to please. 
ABV: 7.5

Style: Smoked

Brewery: Great Divide Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s




%d bloggere liker dette: