The Bruery Autumn Maple

13 05 2012

Amerikanerne elsker sitt pumpkin-øl som de tradisjonelt brygger på høstparten. I dette ølet har de erstattet gresskaret med rotplanten yams. Dette har resultert i et rødlig skinn i ølet. Sparsomt med skum, men det er tross alt mye alkohol her. Lukten er litt surøl-aktig, men den er faktisk ganske søt i aromaen. Smaken er søt som sirup og vanilje med en småsur ettersmak (derav den surøl-aktige lukten, sannsynligvis). Smaken er grønne epler, ananas, kanel og kokte grønnsaker.

The Bruery sier: this beer is made in the pumpkin beer tradition, except instead of pumpkins we used yams, and lots of them! A big Belgian-style brown ale of 10% ABV, this one is bringing pumpkin beers (or yam beers) into new territory.

ABV: 10

Style: Spice beer

Brewery: The Bruery

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: