Stone Old Guardian Belgo

27 04 2012

Her har vi en litt grumsete øl (mulig jeg fikk bunnslammet 😉 ). Lukten er nydelig: her er den karakteristiske belgiske gjæren, litt mørke frukter, rosiner, karamell og en umiskjennelig lukt av eikefat. Aromaen lover mye godt, og det er masse smak her også. Det smaker tydelig at denne er fatlagret, og hovedinntrykket er veldig søtt. Samtidig er det flere tydelige smaker her, og det er både bittert, søtt og surt. Fra søt karamell via sur fatlukt til bitter humle. Denne er  på hele 12%, og det kjenner man faktisk veldig godt. Alkoholen er en fremtredende i smaken, men det kler ølet godt.

When our illustrious brewing team spiked a few barrels of the Stone Old Guardian Barley Wine with our Belgian yeast strain last year, we absolutely loved it. So much, in fact, that we knew we needed an excuse to make more. So, in our unending quest to constantly challenge the status quo (even our own), we came up with Odd Beers for Odd Years, a program to release odd beers – e.g. Stone Old Guardian BELGO Barley Wine – in odd years (2011, 2013, 2015…). It was met with a bit of resistance (to say the least) since we weren’t originally offering the traditional Old Guardian alongside it, but we’ve mended our ways and decided to make both. You’re welcome.

ABV: 12

Style: Barley Wine

Brewery: Stone Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: