Lost Abbey Framboise de Amorosa

25 04 2012

Brygget som en såkalt Oud Bruin, en belgisk øltype som får sine helt spesielle og komplekse smak av langtidslagring og villgjær. Den danner et godt skumlag ved skjenking, og det er tydelig at den er godt karbonert. Skummet faller sammen ganske fort. Dette ølet er tilsatt bringebær, og det både synes på det røde skjæret og det kjennes godt i smaken. En deilig bærsmak som slett ikke er så sur som man skulle tro. En observasjon er at denne blir enda bedre når den har dovnet litt. Da kommer de komplekse smakene enda tydeligere frem. Denne anbefaler jeg gjerne.

ABV: 7

Style: Sour ale

Brewery: Port Brewing/Lost Abbey

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: