Cigar City Guava Grove

14 04 2012

Å kombinere øl til forskjellige matretter har gitt meg mange gode smaksopplevelser. Med en forkjærlighet for torsk har det vært naturlig å teste forskjellige øl til denne fisken, og i dag var turen kommet til en Saison fra Cigar City Brewing fra Tampa, Florida. Tilsetningen av Guava har gitt dette ølet en fin rødlig farge som toppes av et flott men skjørt skumlag. Ølet har den gode, belgisk smaken med en søt undertone (guava?). Fruktigheten i denne gjør at den passer perfekt til ovnsbakt torsk (i dette tilfellet spiste vi skrei). Dermed får jeg nok en gang bekreftet at Saison definitivt er torskens beste følgesvenn!

OBS: stor flaske, høy alkoholprosent 😉

Cigar City skiver: Guava Grove Ale is a Belgian ale that sees a secondary fermentation with and extended aging on Guava puree. The complex flavors imparted by both the Belgian yeast strain and the Guava are unlike anything you are likely to have encountered. This is an elegant beer that pairs well with white fish, mussels, fresh tropical fruits and earthy cheeses. It also makes a fine accompaniment to Guavaween festivities.

ABV: 8

Style: Saison

Brewery: Cigar City Brewing

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: