Innis & Gunn Spiced Rum Finish

11 04 2012

Jeg har stor sans for Innis & Gunn fra Belhaven (Greene King). Spesielt den original versjonen som har en herlig karamellaktig smak. Denne er så vidt jeg skjønner lagret med spon trukket med karibisk rum. Jeg synes de var heldigere med den fatlagrede rum-versjonen. Denne blir litt for tynn i smaken, samtidig som jeg aldri har vært noen stor tilhenger av rum. Det er ikke helt min smak. Derfor trekker nok det terningkastet noe ned når jeg smaker denne. Det blir en litt sur karamellsmak og jeg finner ingen ettersmak i det hele tatt. Da blir totalinntrykket dessverre litt ensformig.

Bryggeriets beskrivelse: This limited bottling of Innis & Gunn has been finished over oak infused with Caribbean Spiced Rum. The result is absolutely delicious, bursting with the flavours of Caribbean spices along with our signature notes of vanilla, toffee and oak.

ABV: 6.9

Style: English Strong Ale

Brewery: Belhaven

Region: Scotland


Handlinger

Informasjon

4 responses

11 04 2012
StoreMy

Jeg falt egentlig ikke for noen av de fire jeg har testet.
http://storemy.wordpress.com/2011/11/08/4-fra-innis-gunn/

11 04 2012
braasj

Heeeyyy! Drakk du opp hele Bacardi-ølen alene?

11 04 2012
Kjempetorsken

Nei, har en til 😉

12 04 2012
Knut Haaland Grøttland

Har aldri blitt nevneverdig imponert av noe av det Innis & Gunn har holdt på med. Synes originalen er vemmelig og at rum cask er even worse. Butterscotch og vanilje-overdose. Har kjøpt en flaske Innis & Gunn Irish Whiskey Cask nå, deres høyst ratede brygg (dog ikke kjempehøyt), så det får bli siste forsøk på å drikke noe fornuftig derfra. =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: