Trouble Brewing Ór

15 03 2012

En Golden Ale/Blond ale fra det irske mikrobryggeriet Trouble Brewing. Bryggeriet startet opp så sent som i 2009 og lager to typer øl. Dark Arts Porter er deres andre variant. Ór har en flott gylden farge med et rikt skum.
Det virker først som om denne er helt smaksløs, men smakene kommer litt etter litt. Det er både søtt og surt med en blanding av brød, mild humle, sydhavsfrukt og en litt besk surhet. Tørr kjeks i ettersmaken. Grei nok men jeg synes denne blir litt for utydelig i smakene, uten at man på noen måte kan kalle den ubalansert. Slainté!

Trouble Brewing sier: A smooth, refreshing golden ale that is full-bodied and has a distinctive hop flavour. Brewed using the best two-row Maris Otter pale malt interwoven with a complimentary selection of speciality malt for a robust taste. It is hopped with a combination of traditional English and modern American hops, to produce a beer with subtle fruit flavours and a crisp, lingering finish. 4.3% A.B.V.

ABV: 4.3

Style: Blond Ale

Brewery: Trouble Brewing

Region: Ireland

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: