Hornbeer Framboise

13 03 2012

Klar og litt saftaktig utseende. Denne er laget på bringebær, men jeg kjenner lite bringebær i aromaen. Det er en svak bringebærsmak og sammen med surheten og den bitre ettertonen blir dette litt i overkant. Det er rett og slett litt krevende å drikke, og det gir meg egentlig svært lite. Man får assosiasjoner til både vin og saft, og det er jo ikke noe man gjerne vil forbinde med øl.

Nei, jeg har nok ikke helt sansen for surøl og fruktøl ennå. Jeg skal imidlertid fortsette å drikke dem, så får vi se om mine preferanser endrer seg over tid.

Hornbeer sier: Dette er en syrlig frugtøl brygget på hindbær. Dette er den forfriskende øl, der kan bruges som velkomstdrink eller ved andre festlige lejligheder. Framboise skal serves kold – gerne fra køleskabet ved 5-7 grader. Skænk den op i et vinglas, gerne lidt voldsomt, så der kan danne sig en flot pink skumkrone oven på den flotte rødfarvede øl. Framboise er øl brygget på malt og humle, men mange vil synes, at den kan minde om vin. Framboise er let sødlig og med en god markant syrlighed.

ABV: 5.5

Style: Fruit beer

Brewery: Hornbeer

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Ett svar

30 04 2012
Ølnyheter på Vinmonopolets maislipp | Ølbloggen Høyt Skum

[…] Hornbeer Framboise – Høyt Skum bedømmer ikke sine «egne øl». Her kan du dog lese min blogg kollega Kjempetorsken sin anmeldelse. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: