Odell Red Ale

10 03 2012

Mørk brun farge og et mellomgrovt skum. Red ale er egentlig en litt undervurdert øltype som kombinerer maltet og humlens egenskaper bedre enn de fleste andre øltyper etter min mening. Her får man det beste av tbegge deler: maltets fyldighet og humlens skarphet og bitterhet.  Denne er et godt eksempel på denne øltypen. En ganske så godt humlet red ale med mye smak. Smak er som nevnt kraftig og har elementer av karamell, sur granbar og en anelse appelsin. En veldig god øl.

Odell sier selv: The Rocky Mountain Goat is no ordinary goat. Just like Odell Red is no ordinary red. We took the American-style red to a whole new level by adding a variety of aggressive American hops—giving this ale a distinctive fresh hop aroma and flavor. We think you’ll agree this red has some serious kick. Available February – May of ’09 6.5% Alcohol By Volume

ABV: 6.5

Style: Amber Ale

Brewery: Odell Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: