Trondheim Mikrobryggeri Stout

5 03 2012

Jeg begynner å nærme meg slutten av mitt tastersett på Trondhjem Mikrobryggeri. Dette er deres Stout, og den er til forveksling lik porteren. Jeg smaker disse to litt frem og tilbake og det er ganske mange likhetstrekk. Porteren er ørlite mer røstet (har litt røkaktig smak). Stouten kjennes ut som den har mer fylde og ørlite høyere alkoholinnhold? Det stemmer også. Jeg kårer denne Stouten til den beste av de 7 ølene i tastersettet. Et godt eksemplar av typen!

ABV: 5.4

Style: Stout

Brewery: Trondhjem Mikrobryggeri

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: