Mikrobryggeriet Boston Lager

21 02 2012

Oslo Mikrobryggeri er sannsynligvis norges eneste bryggeri som ikke har oppdatert sine websider på 5 år! De er ikke på Twitter og de har en Facebook-gruppe med 11 medlemmer! De har holdt på siden 1989 og har hatt en utrolig utholdenhet! Med inngang i Bogstadveiens sidegate, Holtegata har de hatt sitt tilholdssted i 23 år, helt uten store fakter og fiksfakserier.

De har kun laget stødig og godt øl i alle disse årene. Bryggere har kommet og gått, men «hussmaken» til oslo Mokrobryggeri har vært der hele tiden. Jeg liker den! Jeg har alltid vært en fan av OMBs engelske stil med gode ales, sindige og smakfulle i all sin enkelhet.  Mer skal det ikke til, og etter et par titalls år er det tydelig at slikt har livest rett i Oslos pubmiljø. Godt er det!

OMBs Boston lager er søt i smaken og minner om blomstereng og honning. Jeg finner søte toner av honning, ananas og en særdeles fruktig munnfølelse i denne ølen. Den er litt kölschaktig. Undergjæret?

ABV: 5.5

Style: Vienna

Brewery Oslo Mikrobryggeri

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s




%d bloggere liker dette: