La Petrognola 100% Farro

20 02 2012

Dette ølet er laget med 100% speltmalt. Derav navnet. Den er tåkete i glasset når man tar med sentimentene i bunnen av flasken. Litt merkelig smak. Litt søtt, men det er egentlig ikke sødme, bare et søtt «stikk». Ettersmaken er tørr. Omtrent samme munnfølelse som man får av en tørr vin. I det hele tatt synes jeg ofte at italienske mikroøl har i seg elementer fra vin-verdenen. Her er det også antydninger til hveteøl og blonde i smaksnyansene. Den er godt karbonert og fremtredende elementer i smakspaletten er sitrus høy og eple. En spennende øl og et hyggelig bekjentskap selv om den ikke nådde helt opp på skalaen.

ABV: 4.3

Style: Special malt

Brewery La Petrognola

Region Italy


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: