Nørrebro Triplel de Lente Sauternes Barrel

7 02 2012

Denne tar seg fantastisk godt ut i glasset. Gyllengul med flere fargenyanser og et tynt skumlag. Lukter grønne epler og har en litt stram alkoholduft. Smaken overrasker i positiv retning. Her er det en markant sur smak som går over i en mye  søtere og behagelig ettersmak. En veldig god smak. Litt vinøs, men det er absolutt ikke skjemmende. Denne er fatlagret, noe som kan forklare mye av surheten i smaken.

Nørrerbo sier: Based on a very classically brewed Belgian style tripel with just the one twist that it was fermented with a saison yeast blend. After primary and secondary fermentation on tank for 3 months, the beer was racked into French Sauternes oak barrels and inoculated with brettanomyces and lactobaccillus. After 8 months in the barrel, the beer shows a very charming combination of spicy aromas, earthy notes and the complex tartness added by the wild yeast and bacteria. The body is dry with intense spicy and fruity flavours with clear hints of vanilla and oak. 

ABV: 9

Style: Tripel

Brewery Nørrebro Bryghus

Region Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: