Midtfyns Jule Ale

1 02 2012

Det er 1.februar og ennå lenge til påske, derfor enda en juleøl. Denne gang en dansk en. En juleøl med lyst og klart utseende med en tynn, hvit rand av skum. Søtlig smak av malt og mild humle. Forholdsvis kraftig smak. Rund og fin som en juleøl skal være. Det som trekker ned er en litt sukkeraktig konsistens som gjør denne litt for søt etter min smak.

Midtfyns sier: En lys ravfarvet «Old English Ale» med julens mange smagsnuancer. Krydret med appelsinskaller, korianderfrø og kardemomme. Resultatet er en jule ale med en fyldig krop og en afbalanceret tør eftersmag. 

ABV: 6.8

Style: Juleøl

Brewery: Midtfyns Bryghus

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: