Godt Nytt År!

31 12 2011

Kjempetorskens ØL-blogg ønsker med dette å takke alle sine lesere/seere for året som har gått, og samtidig ønske dere alle et riktig Godt Nytt År! I 2012 vil det skje enda mer på Kjempetorskens ØL-blogg. For det første vil det publiseres en ny ølanmeldelse hver eneste dag. Hele året igjennom! Hver dag kl. 18.00 kommer det en ny ølanmeldelse på bloggen. Enkelte dager kommer det fler enn en anmeldelse. Det vil også bli reportasjer fra ølfestivaler og eventer, videoanmeldelser av spennende brygg, forskjellige tester og intervjuer/omtaler fra ølbransjen.

Vi håper du vil følge Kjempetorskens ØL-blogg også i 2012 og ønsker deg et riktig Godt Nytt År!!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: