Berentsens Stelliger Divum 2011

22 12 2011

Stelliger Divum er en unik øl. Det ble brygget første gang i fjor (2010) og da var det på 15%. Norges sterkeste øl. Opplaget var dengang på 1.895 flasker. I år er det doblet til 3.790 flasker og med hele 19% alkohol. Ny norsk rekord! Allikevel ble denne fort utsolgt fra polet. Stelliger Divum leveres i halvliterflasker, så denne bør deles! Hovedgrunnen til at den bør deles er at dette er en skikkelig koseøl! Her er det masse smak! En sterk alkoholdunst slår slår imot en fra glasset. Iblandet masse krydder og mørke frukter. Nydelig lukt.
Smaken er like spennende som lukten. «Smaksrik» er bare forordet! Her er det innslag av det meste man kan tenke seg av julekrydder, mørke frukter og et hav av andre smaker. Dette er en typisk dessertøl eller et alternativ til likør og cognac.

ABV: 19

Style: Doppelbock

Brewery: Berentsens

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Ett svar

23 12 2011
Haffy

Definitivt ikke en vorspiel øl!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: