Bar Bierget

29 11 2011

Holbergsplass 1, 0166 Oslo
tel: 23 15 72 00
web: http://www.rica.no/holberg

Bar Bierget ligger i Rica Holberg hotel. Baren har nylig oppdatert sin ølmeny, og det var selvfølgelig årsaken til at jeg tok turen innom. Vi hadde en times tid til rådighet før vi skulle på julebord, og da passet det greit ettersom Bar Bierget lå i nærheten av der vi skulle spise. Hotellet ligger forøvrig rett ved siden av SAS-hotellet på Holbergs plass (Radisson Blu Scandinavia Hotel), så det ligger sentralt i forhold til det meste i Oslo sentrum.

Den oppdaterte ølmenyen er godt sammensatt med øl innenfor de fleste ølstiler. Her skal en dyktig bartender kunne anbefale noe for enhver smak. Jeg satte ikke  den hyggelige bartenderen på noen prøve ettersom jeg allerede hadde bestemt meg for å prøve Ægirs Ratatosk.

Se Bar Biergets oppdaterte øl-liste på Alehunt.com!

Øl-utvalget blir behørig annonsert utenfor hotellet

Det fine med hotellbarer er at de i de fleste tilfeller har en roligere og mer stilfull atmosfære enn den jevne ølbar eller -pub. Sånn sett er det fint å ha et alternativ når man skal ut og ta en øl. Her er koselige sittegrupper med sofaer og småbord med komfortable stoler. Interiøret er dust og elegant, slik hotellbarer ofte er, og i bakgrunnen er det diskret musikk. Bar Bierget har tatt et prisverdig initiativ ved å satse på et godt og bredt ølutvalg og vi håper de lykkes med sitt konsept. Ikke minst håper vi at de lykkes i å få flere av sine gjester til å prøve ut alle de fantastiske ølopplevelsene som ligger i godt, norsk (og skotsk, i dette tilfellet) håndbrygget øl.


Handlinger

Informasjon

Ett svar

30 11 2011
braasj

Så bra ut! Forstår at du ville smake ratatosk, men hva med Nøgne’s spennende samarbeidsbrygg? En saison med australsk humle?

Kanskje du må ta med lillebråsj en tur for å prøve?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: