Haandbryggeriet Nissemor

24 11 2011

Det beste med håndbrygget øl fra norske mikobryggerier er at de er så smakskonsentrerte! Det spares ikke på malt og humle når de norske mikrobryggerne brygger øl, og det skal vi som er glad i øl være glade for!

Nissemor lukter skog og granbar og en litt ubestemmelig metallisk aroma. Smaker granbar og kvae. Har også et tydelig preg av einer. Jeg får assosiasjoner til vilt. Kan sikkert kombineres med reinsdyr, hjort eller elg med stort hell. Som nevnt, en øl hvor det ikke spares på ingrediensene. Nydelig øl!

This beer is our new X-mas beer for the coming season. Milder and less powerful roasty taste than Nissefar. More maltiness from the crystal malts and more fruity taste from lots of aroma hops, incl a hard to describe taste from our secret ingredient.

ABV: 6

Style: Juleøl

Brewery: Haandbryggeriet

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: