Haandbryggeriet Nissefar

24 11 2011

I fjor måtte jeg gi opp Haandbryggeriets Nissemor da begge mine flasker skummet kraftig over og smakte alt annet enn juleøl. I år har jeg sett den ene toppkarakteren etter den andre for både Nissefar og Nissemor, så her er det tuydeligvis noe godt i vente. Jeg spretter Nissefar med store forventninger, og jeg blir ikke skuffet! Kraftig krydret øl med en herlig rund smak. Pepper, kardemomme, kanel, nellik og lakris. Sjokolade og kaffe. En hel julekake for seg! Joda, jeg strekker meg helt til seksern!

Haandbryggeriet sier: This beer is our premium X-Mas beer. This beer is full of all the dark malts that we have at hand and display a full and complex malt taste, almost reaching in to the porter style. It has a balanced fruitiness from hops with a good mouth feel and smoothness, and a lingering aftertaste of roasted malts.

ABV: 7

Style: Juleøl

Brewery: Haandbryggeriet

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: