Hansa Juleøl (6.5%)

11 11 2011

De fleste som verdsetter godt øl er enige i at juleøl skal kjøpes på polet. Butikkjuleølet (maks 4.7%) får for liten fylde og for lite smak i forhold til et øl som er brygget uten denne tåpelige alkoholgrensen. Jeg synes imidlertid ikke Hansa har vært så veldig heldige med årets juleøl. Her er det lite smak og en litt tynn kropp til å være en øl på 6.5%. Det mangler også litt av friskheten som jeg mener et juleøl bør ha, men det er mer min personlige preferanse.

ABV: 6.5

Style: Juleøl

Brewery: Hansa Borg Bryggerier

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: