Kinn Julefred (6.5%)

8 11 2011

Kinn er et bryggeri jeg har stor sans for. Espen Lothe har drevet bryggeriet i knappe to år, men har allerede opparbeidet seg et meget godt rykte for bryggene sine. Dette ølet kommer i Kinns karakteristiske 0,75 l-flasker med stor Crown-kork. Perfekt til å dele med andre! Ølet har en lysere brunfarge enn de fleste andre juleøl. Et fint skumlag som legger seg fort. Lukten er sterkt preget av julekrydder og lakris. Smaken er søt og fint krydret med julekryddere. Det har en fin balanse og er behagelig å drikke. Ingen kraftige smaker som tar over i den ene eller andre retning. Kun et fint krydret juleøl. Denne skal på bordet første juledag!

ABV: 6.5

Style: Juleøl

Brewery: Kinn bryggeri

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: