Trondhjem Mikrobryggeri

29 10 2011

Prinsensgt. 39, 7011 Trondheim

tel: 73 51 75 15

web: http://tmb.no

Ojojoj! Her gikk det nesten rett på trynet! Vi ankom Trondhjem Mikrobryggeri etter en hyggelig middag med tilhørende øl på Den Gode Nabo.

Trondhjem Mikrobryggeri ligger 10-12 minutters gange fra Den Gode Nabo og ettersom det var fint høstvær gikk vi den korte turen. Vi så allerede da vi kom frem at dette ikke var en likeverdig søster til Oslo Mikrobryggeri. Trondhjem Mikrobryggeri er langt større enn lille Oslo Mikrobryggeri. Både lokalet, antall sitteplasser og antall gjester var mangedoblet i forhold til hva vi var vant til fra Oslo.
Trondheim er ganske livlig på lørdagskvelder og Mikrobryggeriet hadde plassert to velvoksne vakter utenfor. Som vi etterhvert erfarte var dette mer et utested med musikk, mat og øl enn en ren pub, slik Oslo Mikrobryggeri er.

Tilbake til «Ojojoj!»:
Vel inne klarte vi å finne oss et ledig bord, og jeg gikk til baren for å bestille et taster set. Ettersom dette var min siste dag i Trondheim for denne gangen, hadde jeg ikke tid til å drikke 7 pints av de ølene de hadde på fat. Overraskelsen var derfor stor da den svenske bartenderen proklamerte at han slettes ikke hadde tid til å lage et taster set på en lørdags kveld! Det var «company policy», sa han. Jeg tok det først som en spøk, men skjønte fort at han slettes ikke spøkte. Jeg hadde allerede hatt et par øl på Den Gode Nabo, så jeg var muligens litt krass da jeg sa hva jeg mente om etablissementets kundebehandling. Han var imidlertid svært så standhaftig, så jeg bestilte like godt en pint med Global Warming, som jeg hadde hørt mye godt om.

Halvveis ned i min Global Warming kom den svenske bartenderen til bordet vårt. Han beklaget så mye og sa at han allikevel ville lage et taster set til meg. Jeg takket selvfølgelig for tilbudet, og han var overraskende raskt på plass med 7 forskjellige øl på et brett. Som takk for denne ekstraservicen fikk han en Kjempetorsken-button.

Så dersom du ser en svensk bartender på Trondheim Mirobryggeri med en Kjempetorsken-button på skjorten sin, så kan du hilse han så mye fra meg! Han utgjorde forskjellen mellom en 1er og en 5er på terningen for Trondhjem Mikrobryggeri…

Og ølet? Stouten var best. Jeg legger ut linker til mine anmeldelser her etterhvert.

 


Handlinger

Informasjon

2 responses

10 12 2011
Knut Grøttland

trivelig opplegg. på mirobryggeriet i trondheim vet man aldri hva man får, både når det kommer til personal og øl. derfor er jeg der kun 1 gang i året for å drikke jule-øl’et, for så å krype tilbake til den mørke pub’en jeg kom fra.

13 12 2011
Kjempetorsken

Ja, jeg fant det ganske hårreisende at de virkelig hadde en slik policy. Slik kundefiendlighet finner man kun i Norge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: