Cardinal Pub & Bar

22 10 2011

Adresse: Skagen 21, 4006 Stavanger

epost: post(a)cardinal.no

tel: 982 04 200

Cardinal i Stavanger er nok uten tvil norges beste pub når det gjelder ølutvalg. Ikke på grunn av det store antallet øl, men fordi de har et kvalifisert og gjennomtenkt utvalg av alle typer øl. På sine over 20 tappekraner har de et godt utvalg av sesongøl og spennende øl, fordelt på et bredt utvalg av øltyper og alkoholstyrker. Skal du ha pils fra fat, får du Pilsner Urquell eller Sierra Nevada Pale Lager. Perfekt! Det er et herlig fokus på både lokalt øl (Lervig/Berentsen) og norsk øl generelt. De har til og med installert en egen håndpumpe (cask) hvor de rullerer øl fra Kinn bryggeri. Fantastisk!

Interiøret er stilig og pub-aktig. Flotte barområder og fine og varierte sitteplasser. Koselig.

Cardinal er en stor pub over 2 etasjer. Det er ganske fullt her denne lørdagen, og det har nok litt å gjøre med at det er ølfestival på Nærbø denne helgen. Selv om det var fullt også ved baren, gikk serveringen raskt og greit unna. Ellers tviler vi ikke på at det er forholdsvis fullt her til vanlig også.  Cardinal er nemlig en pub som har mer på menyen enn øl. Det kan bestilles mat (hovedsaklig fra tredjepart) til ølet, men jeg tenker først og fremst på aktivitetsmenyen. På Cardinal skjer det nemlig noe hele tiden. Her arrangeres Quiz, Onsdag i annen, Strikk & drikk, lønningspils, diverse ølsmakinger og

Websiden til Cardinal er et kapittel for seg. Her merker man fort at det står dedikerte mennesker bak. Siden er full av informasjon om øl, ølkultur og tips. I det hele tatt er stedet gjennomsyret av at folkene bak har et dedikert kjærlighetsforhold til godt øl. En pub som fremstår som en fantastisk ambassadør for god ølkultur og spennende håndbrygget øl.

Stedet har forøvrig en fornuftig 24-årsgrense noe som følgelig gir et voksent klientell.


Handlinger

Informasjon

Ett svar

10 11 2011
Haffy

Så hyggelig å høre så fine ord om stamstedet mitt, og til info så er det stappfult hver fredag & lørdag og relativt mye folk hver eneste ettermiddag/kveld. Fantastisk bra med høy aldersgrense i den jungelen Stavanger er. Og til korreksjon Sierra Nevada Pale Ale har de på tapp og ikke Sierra Nevada Pale Lager, det er det ikke noe som heter! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: