Aurora Café & Bar

21 10 2011

Dalsbergstien 19, 0170 Oslo

tel: 22 20 08 88

Aurora Café & Bar er et forholdsvis nyåpnet sted som ligger rett nedenfor Bislett stadion. Litt unnseelig og gjemt nederst i Dalsbergstien. Stedet holder til i et stort og moderne lokale, med god takhøyde og store glassvinduer ut mot gaten. Det er rundt 60 sitteplasser fordelt på stoler og sofaer. Vi kommer hit en fredag kveld, og det er overraskende tomt her. Muligens er stedet såpass nytt at de ikke har fått noen stamgjester ennå?

Se Aurora Cafés ølutvalg på Alehunt.com

Alt ølet var listet opp på en oversiktlig og fin krittavle over baren.
Det er selvfølgelig helt unødvendig å tilby 15 pils/lager-merker som smaker tilnærmet likt, men her er det blandet inn såpass mye annet godt at vi lett tilgir dette. Nøgne Ø IPA på fat så veldig fristende ut, men det fatet var dessverre tomt. Slikt burde absolutt vært unngått. Er det bryggeriet som ikke klarer å levere, eller er det personalet som ikke klarer å sette på et nytt fat? Vi fant imidlertid god trøst i en flaske Nøgne Ø Saison og håper å finne noe godt på Nøgne Ø-kranen ved neste besøk.

Etter mitt syn har Aurora først og fremst et identitetsproblem. Fra utsiden ser stedet ut som en moderne restaurant. Foran baren ser det ut som en fin ølbar, men snur man seg mot lokalet og sitteplassene ser mer ut som en tapas- og vinbar. Dette understrekes av at de få som sitter her drikker vin eller Leffe Blond. Interiøret er i sort, brunt og trerødt. Fint og påkostet med 3 prangende lysekroner (Aurora?) og store puter i sofagruppene.

Her serveres faktisk mat og det er overraskende nok meksikansk mat (!) som står på menyen. Vi prøvde ikke maten denne gangen og vi så heller ikke nøye etter hva som stod på menyen. Vi har imidlertid fått høre at maten på Aurora både er rimelig og god.


Handlinger

Informasjon

2 responses

19 12 2011
JBG

Kald og utrolig dårlig mat. Ferdig kjøpte sauser og guacamole rett fra first price. Sendte maten i retur, og fikk den brent men lunken tilbake. Fatølet luktet vondt og rødvinen var kjempevarm. Og hvor ble det av servicen. Skulle tro man var der alene. Måtte finne personale for å få betalt for en elendig middag.

12 01 2012
ozkur

Stiller meg uforstående til dette. De gangen jeg har vært der har alt vært toppers?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: