Uinta Crooked Line Labyrinth Black Ale

14 08 2011

Black Ale? Porter? Kall det hva du vil! Sort øl. Null skum. Essensen i dette ølet er: FYLDE. Det er utrolig fyldig, og munnfølelsen er preget av denne rullende, myke søtlige fylden som gjør at man ikke merker at dette ølet har en alkoholprosent på 13.2! Et par ting trekker imidlertid litt ned her: den har en bismak av soyasaus som jeg ikke klarer å ignorere. Den irriterer såpass at den trekker totalkarakteren ned. Det er også mulig at denne var litt ung da vi drakk den. Noen måneders lagring hadde muligens frembragt en bedre terning.

Uinta Brewing Co sier: Enter the Labyrinth, a multi-dimensional black ale. Discover the complex intermingling of black licorice and toasted oak. Seek the subtle hints of bittersweet chocolate. Flavors are enhanced when served cool, not frigid. Explore pairing Labyrinth with flavorful cheeses and rich desserts.

ABV: 13.2

Style: Imperial Porter

Brewery: Uinta Brewing Co

Region: USA

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: