Hornbeer The Fundamental Blackhorn

14 08 2011

Imperial Stouts kan være så mangt. Denne lukter tjære og ekstra brent malt. Lukten er innhyllet i en sterk alkoholduft. Det er egentlig ikke en ulempe. Hverken tjæren eller alkoholen. Ulempen er at dette smaker ganske så ubalansert. Her er det ikke samsvar mellom det bitre, det sure og det søte fra maltet. Er det fatlagringen som har ødelagt denne balansen?

Nu synes vi, at tiden er inde til denne øl. Her er tale om en kraftig stout på 11% med coffeemalt, choclatemalt, black malt og honning. Vi har humlet til 120 IBU, vi har tørhumlet og lagret den med egetræ og valnød. Nu synes vi, at den har lagret tilstrækkeligt, så nu skal den på flasker. Hvad smager den af? Dem der har smagt den, siger kaffe, lakrids, honning, eg og valnød. Men døm selv.

ABV: 11

Style: Imperial Stout

Brewery: Hornbeer

Region: Denmark

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: