Great Divide Chocolate Oak Aged Yeti

14 08 2011

Kølsvart øl med høy alkoholprosent. Allikevel får man et ganske bra skim i glasses. Lysebrunt og fyldig. Det legger seg imidlertid raskt som det ofte gjør i øl med høy alkoholprosent. Karamell og kaffe er fremtredende i lukten. Dufter faktisk helt herlig. Smaken er like oppløftende. Her finnes herlig sjokolade, bitter kaffe med en rund og fin smak. Ikke direkte bitter, men slik en kaffe skal være uten å tippe over på det bitre. Mange deilige smaker som stilles opp mot hverandre i et øl som er fantastisk godt balansert.

Great Divide sier: We toned down the hops a bit to allow cocoa nibs to contribute some pleasing bitterness, while vanilla notes from the oak combine with the cocoa to create an aroma and flavor akin to a gourmet chocolate bar. A dash of cayenne keeps things lively, adding just a bit of heat to the finish. A Yeti for summer? Hell yes.

ABV: 9.5

Style: Imperial Stout

Brewery: Great Divide Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Ett svar

12 02 2012
Morten

Har nylig prøvd Titan på Tilt. Noen som vet om denne er tilgjengelig i Oslo også?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: