St,Sylvestre Biere Nouvelle

13 08 2011

En frisk duft av et «pent» øl med lite skum. Denne har en veldig spesiell smak. Veldig fruktig og veldig søt. Dette er en typisk øl man enten liker eller ikke liker. Jeg legger meg midt i mellom (haha!). Jeg liker den komplekse og friske smaken, samtidig som synes det blir litt for «fruity» for en øl. En 4er på terningen er uansett over snittet!

Bryggeriet sier: Amber beer (8 % alc. / vol.) refermented in the bottle. A speciality beer brewed over lees in winter using the first malt and hops from the last harvest. Roasted malts give it its characteristic amber hue. Obtained by top fermentation, the «Biere Nouvelle» is characterised by fruity flavours and a good bite. Biere Nouvelle must be served with care (leaving behind the fine yeast sediment) at about 10°C. Available from February while stocks last in 750 ml bottles corked and stamped

ABV: 8

Style: Bière de Garde

Brewery: St.Sylvestre

Region: France

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: