3 Fonteinen Doesjel

13 08 2011

Jeg er ikke helt blitt venn med Lambic og Gueuz. Jeg synes det blir litt for vinøst og cider-aktig. Doesjel er ganske mørkebrun i glasset med en sur, litt eddikaktig lukt. Smaken er litt sursøt, slett ikke så ille. Frisk smak av grønne epler og en anelse røyksmak som sikkert stammer fra fatlagringen. Jeg er uansett ikke overbevist om at dette er noe jeg kommer til å utvikle en smak for.

3 Fonteinen sier: Blend of 1, 2 and 3 year old lambic. Fermented and lagered in oak vessels. In this bottle the young yeast is brought to sleep (‘ingedoesjeld’) so the original lambic flavors are preserved. This beer has no head, just like lambic. The lambic is brewed with 60% barley, 40% wheat, last years hop

ABV: 6

Style: Lambic/Gueuze

Brewery: 3 Fonteinen

Region: Belgium

 

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: