International Beer Day 2011

4 08 2011

I morgen, fredag 5.august arrangeres International Beer Day (IBD) for første gang i Norge! 15 serveringssteder rundt om i Norge er med på feiringen og det kan også du være! Ta med deg gode venner og drikk godt øl fra fat og flaske. Er du rask vil du kunne kjøpe International Beer Day-T-skjorter på alle disse stedene (begrenset antall!)

BERGEN:
Henrik Øl og Vinstove er selvsagt med på IBD. Denne trivelige skjenkestova, som ligger ovenfor Teateret og Cafe Opera (over Deli Deluca), har over 150 forskjellige øl på flaske og i tillegg til de «vanlige» hadde sist vi sjekket Nøgne Ø IPA, Nørne Ø Tiger Trippel og Mikkeller Beer Geek Brunch på kran.

Hanne På Høyden feirer dagen med smaksprøver av norsk øl. Ta en tur innom. Prøv noe nytt og slå gjerne av en prat med en ølhund du aldri har møtt før.

Det Akademiske Kvarter vil ha et godt utvalg av Nøgne Ø på flaske til hyggelige priser!

Victoria er klar for en trivelig markering av dagen, og det vil bli et ellevilt utvalg av øl med hovedvekt på Ale og øl fra norske mikrobryggerier.
Mat blir det selvsagt også, med pølser i alle fasonger og spekemat på menyen. For å gjøre kvelden total kommer Dr Boogie og tar seg av musikken med sin sedvanlige mix av blues, boogie og rock n roll. Victoria åpner kl 16.00.

TRONDHEIM:
Den Gode Nabo er stedet å besøke i Trondheim. Her vil du kunne få H. Hjørnevik fra Kinn bryggeri på fat. Dette ølet er basert på Kinn Pilegrim (samme malt og gjær, men med de amerikanske humlesortene columbus og citra, slik at den blir mer i retning av en amerikansk pale ale enn ein engelsk bitter). I tillegg vil de ha øl på fat fra Nøgne Ø, Mikkeller Green Gold  og Texas Ranger. For spesielt interesserte ølhunder vil kanskje Mikkeller beer geek brunch og Mikkeller Black friste?

KRISTIANSAND:
Patricks Pub & Restaurant viI i anledning International Beer Day blant annet servere Cantillon Framboise fra fat!

OSLO:
Akersberget i Maridalsveien vil ha åpen uteservering og Pilsner Urquell upasteurisert Master på tapp, denne dagen! I tillegg til sine øvrige 70 typer øl!

Beer Palace på Aker Brygge har et enormt utvalg av øl

Brødrene Sundt Spiseri på Lakketorget er med og markerer dagen med godt øl og ølforedrag.

Cafe Laundromat er en nyåpnet ølcafe ved rundkjøringen på Bislett med et meget godt ølutvalg!

Grünerløkka Brygghus har eksistert i et snaut år, men er allerede anerkjent som et av Oslos aller beste ølsteder!

Olympen – Oslos ølhall er selvfølgelig med på å feire øldagen og de har som vanlig et glimrende ølutvalg, både på fat og flaske!

Tilt i Torggata har 5 kasser med Nøgne Ø Two Captains som selges på International Beer Day, fredag 5.august! Ikke la denne sjansen gå fra deg til å smake dette brygget som har vært omtalt så mye i år!

SANDNES:
Melkebaren feirer International Ber Day med bl.a Kim Larsen-vorspiel, og håper mange vil ta turen til Sandnes for å få med dere denne konserten! Tappetårn med alt fra Pale Ale til Stout og svært godt utvalg av flaskeøl. Vel møtt til baren for de som liker annet en bare pilsner!

SKOROVAS:
Skjenkestova i Skorovas har lagt vekt på et bredt utvalg av øl – alt fra India Pale Ale til Lager, fra Porter til Weissbier. Øl fra hele 25 land – fra Japan i øst til USA i vest, og fra Norge i nord til Australia i sør. I alt rundt 230 forskjellige øl!

Befinner du deg andre steder i verden, kan det allikevel hende at du finner et sted å feire øldagen på. Sjekk kartet på International Beer Days hjemmesider!

Oppdateringer på IBD finner du hos Norske ølbloggere på Facebook
Twitter: @Nor_olbloggere 

FOTOKONKURRANSE!
Bli med på International Beer Days Fotokonkurranse og vinn flotte premier ved å ta morsomme ølbilder!

Reglene er enkle:
1. Ta et morsomt og ølrelatert bilde på et International Beer Day-arrangement
2. Send det til norske.olbloggere@gmail.com
Man kan sende inn så mange bilder man ønsker.

Det deles ut premier til de tre beste bildene:

  1. premie: International Beer Day T-skjorte, Beer Wars (DVD) og International Beer Day button
  2. premie: International Beer Day T-skjorte og International Beer Day button
  3. premie: Beertickers (DVD)

Juryen består av medlemmene i Norske ølbloggere, og konkurransen avgjøres allerede mandag 8.august!

Vi forbeholder oss retten til å publisere de innsendte bildene på Facebook og på våre respektive blogger.


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: